Selecteer een pagina

Het is zeer belangrijk dat je gezondheid perfect blijft. Als je een keer een arm breekt, dat deze zich goed herstelt en je geen blijvende klachten zou houden. In het hele proces krijg je allemaal rekeningen en medicatie toegestuurd. Dit moet natuurlijk weer geregeld worden met de verzekeringsmaatschappij. Een medisch dossier aanvragen kan al snel een paar weken duren, en leiden tot veel gedoe. Met de MijnGezondheid app kan je gemakkelijk al je medische zaken bijhouden.

Een ongeluk: Wat nu?

Hoe makkelijker alles valt te regelen, hoe beter. De meeste Nederlanders gaan er natuurlijk niet van uit dat ze betrokken worden tot een ongeluk, en nemen hiervoor daarom geen maatregelen. Natuurlijk hoopt niemand dat het gebeurt, maar stel dat het toch een keer het geval is, dan komen er veel zaken bij kijken. Als eerst heb je een advocaat nodig. Elke Nederlander heeft recht op rechtsbijstand, dat het gebruik van een rechter gratis of zeer goedkoop maakt. Bent u benieuwd hoe dit precies werkt? Dan zijn er genoeg websites die u hierover inlichten bijvoorbeeld www.rechtsbijstandverzekering.nl. Deze website beschrijft alles wat je moet weten op het gebied van rechtsbijstand. Je kan door middel van deze website verzekeraars vergelijken en antwoord krijgen op je vragen.

Is een rechtsbijstandverzekering nodig

Heb je een conflict met een tegenpartij? Als er een rechtszaak van pas komt is het altijd handig om een advocaat in te schakelen. Financieel kan een conflict veel consequenties veroorzaken. Hoeveel ondersteuning je krijgt en op welke gebieden is afhankelijk van welke module je kiest. Het kan kosten dekken op het terrein van bijvoorbeeld wonen, wetgeving en verkeer. Een rechtsbijstandverzekering is niet verplicht maar kan heel handig zijn.

Er zijn een groot aantal verzekeraars op het gebied van rechtsbijstand, en door middel van de bovengenoemde website kan je de voor- en nadelen van elke zorgverzekeraar vergelijken. Past de verzekeraar volledig bij je persoonlijke situatie? Dan kan je vrijblijvend doorklikken, en snel en gemakkelijk de verzekering afsluiten. Vergelijken is geld besparen!

Voordelen van overzicht, kijk op www.rechtsbijstandverzekering.nl

Het is moeilijk om alles in een keer te regelen bij een medische situatie. Allereerst moet alles via de verzekering worden geregeld, krijg je een hele bon met medicatie mee. De verzekeraar heeft informatie nodig zoals de medicatie die je moet gebruiken en van de apotheek krijgt, maar ook bijvoorbeeld je medisch dossier. Alles handmatig aanvragen kan een tijdje duren. De Mijngezondheid app is de perfecte oplossing voor deze situaties. Door middel van de app kan je direct overzicht krijgen over al je medische zorgen.

Via Mijngezondheid kan je je medisch dossier inzien over de volgende zaken:

●       Laboratoriumuitslagen

●       Lichamelijk onderzoek

●       Toegangslogboek

●       Verslaglegging

●       Overgevoeligheden en bijzonderheden

●       Actueel medicatieoverzicht

●       Mijn documenten

De app biedt naast overzicht ook de optie aan om afspraken te maken met je huisarts, of gemakkelijk te communiceren met onze help service waar alle vragen die u heeft beantwoord worden. Je kan 24/7 online je zorgzaken regelen bij huisarts of apotheek. Medicatie bestellen, een afspraak maken of bericht sturen is nooit zo makkelijk geweest.